1353078652 facebook 1353078663 twitter 1353078747 linkedin youtube 1353078780 flickr
Home \ Vull navegar \ Amb què navegar \ Condicions Legals \ Condicions Generals de Contractació

Condicions Legals


Condicions Generals de Contractació


Informació prèvia al procés contractual

La present pàgina web www.vela.cat és propietat de FEDERACIÓ CATALANA DE VELA amb CIF Q5856227C i adreça fiscal en MOLL DE GREGAL S/N, 08005 BARCELONA.


Les condicions Generals de Contractació regulen la relació de venda a distància entre FEDERACIÓ CATALANA DE VELA i l'usuari o client, d'acord amb les estipulacions legals, especialment, la Llei 7/1998, de 13 d'abril, sobre Condicions Generals de Contractació, a la Llei 26/1984, de 19 de juliol, General per a la Defensa de Consumidors i Usuaris, al Reial decret 1906/1999, de 17 de desembre de 1999, pel qual es regula la Contractació Telefònica o Electrònica amb condicions generals, la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista, i a la Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense previ avís, a les Condicions Generals. Aquestes modificacions podran realitzar-se, a través dels seus websites, per qualsevol forma admissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades a la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors. No obstant això, FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva el dret d'aplicar, en determinats casos, unes Condicions Particulars de Contractació amb preferència a les presents Condicions Generals quan ho consideri oportú, anunciant-les dintre del termini i en la forma escaients.

L'objecte d’aquest apartat dins la pàgina web es donar suport al programa de tecnificació d’esportistes catalans d’alt nivell per preparar-los per a la cita olímpica de Rio de Janeiro 2016. Sense subvencions públiques, és a les mans dels amants de la vela i de l’esport poder dur els nostres atletes als JJOO.

Com a usuari o client declara expressament conèixer, entendre i acceptar les condicions d'ús i aquestes condicions generals de contractació. De la mateixa manera, declara ser major d'edat i tenir la capacitat jurídica i d'obrar necessàries per a l'accés als llocs web de FEDERACIÓ CATALANA DE VELA i la contractació per mitjà dels mateixos.

Oferta de productes i vigència

En cas de cada donació, sempre s'indicarà al costat de les seva contraprestació.


En compliment de la normativa vigent FEDERACIÓ CATALANA DE VELA ofereix informació sobre tots els articles. No obstant això, FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva el dret a retirar, reposar o canviar els productes que s'ofereixen a través de la seva pàgina web, mitjançant el simple canvi en el contingut de la mateixa. D'aquesta forma, els productes oferts a cada moment per la web es regiran per les Condicions Generals de Contractació vigents en cada cas. Així mateix, l'empresa tindrà la facultat de deixar d'oferir, sense previ avís i en qualsevol moment, l'accés als productes esmentats.

 

APORTACIÓ ECONÒMICA CONTRAPRESTACIÓ
5€ Polsera equip olímpic.
10€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona (BISC).
25€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic.
50€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació col·lectiva.
100€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació col·lectiva en règim de mitja pensió.
200€ El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació doble per a dues persones.
300€
Pack Familiar
El teu nom en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en camarot per 4 persones en règim de mitja pensió + sortida a vela.
500€
Per col·lectius i empreses
El logo de la marca/empresa en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en habitació doble + disponibilitat gratuïta de sales al BISC + 1 tiquet pel sopar Somni Rio 2016 + 1 Bateig de vela per a 5 persones
900€
Per col·lectius i empreses
El logo de la marca/empresa en una pàgina homenatge a la web del Centre Internacional de Vela de Barcelona + Polsera de l'equip olímpic + 1 nit al BISC en 2 habitacions dobles en regim de mitja pensió + disponibilitat gratuïta de sales al BISC + 2 tiquets pel sopar Somni Rio 2016 + 1 Regata Match Race de coaching empresarial.
Altres donacions A determinar

 

Formes de pagament de la donació


El client podrà realitzar l'import de la seva donació a través de la plataforma de PAYPAL.

Entrega dels obsequis


Les polseres s’enviaran a l’adreça postal indicada o bé podran ser recollides a les oficines de la Federació Catalana de Vela.
Per la resta d’obsequis, es rebrà un e-mail amb les indicacions a seguir per tal de gaudir del mateix.

Jurisdicció


FEDERACIÓ CATALANA DE VELA es reserva així mateix la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts o per l'incompliment de les presents condicions.


La relació entre l'usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d'aplicació al territori espanyol. De existir qualsevol controvèrsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència sobre aquest tema. FEDERACIÓ CATALANA DE VELA té el seu domicili a BARCELONA, Espanya.

Què és la vela lleugera?

La Vela lleugera és una disciplina que et permet fer una escapada de la rutina diària ràpidament. Accedint des d'un port, rampa o platja. En pocs minuts et trobaràs a uns pocs quilòmetres de la platja, gaudint del paisatge i de la sensació de llibertat que transmet navegar. Es pot gaudir tant en dies de vent suau com amb vents forts que requeriran el màxim de la teva condició física. Viu la natura des de prop!

Què és un multibuc?

La principal diferència entre un monobuc i un multibuc és el nombre de cascs. Com a multibuc englobem un catamarà, un patí català, un trimarà, etc. Amb una navegació estable i ràpida fa gaudir de la vela com poques altres modalitats. Els multibucs es mouen entre la versatilitat i la resistència d'algun dels seus models de platja i l'extrema tecnologia i el disseny més avançat en aquells dissenyats per la competició.

Vivim una segona dècada d'or per les embarcacions multibuc gràcies a la darrera Copa Amèrica o els fenòmens de l'Extreme Sailing Series.

 

Catamarà         raquero

Per a qui és recomanable?

Molt recomanable per a aquells que vulgueu embarcacions dinàmiques i sensibles. Són una molt bona elecció per a afinar les vostres habilitats com a navegants i gaudir de la velocitat en dies de fort vent.

La vela lleugera i el multibuc van adreçats a qualsevol persona que vulgui sentir la llibertat que ofereix navegar, a aquells que vulguin navegar sols, en companyia, o amb un grup d'amics, ja sigui a la mateixa embarcació o bé en flota.

Què cal per a navegar?

Navegar és una activitat a l'aire lliure en el qual s'està molt en contacte amb l'aigua i el vent, i per tant, et caldrà equipar-te adequadament segons les condicions, depenent de si és estiu o hivern. Et recomanem:

 • Samarreta de Lycra i banyador
 • Vestit de Neoprè (curt o llarg, en funció de l'època de l'any)
 • Un gorro /una gorra
 • Escarpins o calçat esportiu que es pugui mullar
 • Tallavents

On navegar?

Trobaràs una gran xarxa de clubs i escoles per tota la costa catalana. Consulta la secció de "on navegar".

 

optimist    

Què és el windsurf i el kitesurf?

El windsurf i el kitesurf són les disciplines que et faran descarregar més adrenalina al teu cos! Pots gaudir-ne amb tot tipus de condicions, però qui ha provat de planejar diu que és addictiu.

El windsurf és la modalitat més ràpida de la vela, s'ha arribat a velocitats de fins a 60 nusos. D'altra banda al kitesurf, una disciplina relativament jove, et permet volar amb l'ajut d'un estel.

 

vullnavegar_kitesurf          alt

 

Per a qui és recomanable?

Molt recomanable per a gent amb esperit jove i dinàmic. A qui agradi recórrer la costa en cerca de vent. És una disciplina en la qual molts decideixen tenir el seu propi material i gaudir-lo al lloc d'origen, però desplaçar-se també sol o en companyia, en cerca de les millors condicions. Salta, vola, planeja!

Què cal per a navegar?

Navegar és una activitat a l'aire lliure en el qual s'està molt en contacte amb l'aigua i el vent, i per tant, et caldrà equipar-te adequadament per a aquestes condicions. Especialment en el cas del Windsurf i el Kitesurf, et recomanem:

 • Samarreta de Lycra i banyador
 • Vestit de Neoprè (curt o llarg, en funció de l'època de l'any). 
 • Escarpins

  On navegar?

   

  Trobaràs una gran xarxa de clubs i escoles per tota la costa catalana. Consulta la secció de "on navegar".

   

  o10


  Què és el creuer?

  El Creuer és una de les disciplines que més gent agrupa. Aquesta disciplina es practica sempre des de clubs i escoles situades en ports. Et permet gaudir de la navegació a diverses milles de la costa, fer travesses, planejar les vacances amb amics pel vostre compte o amb ajuda d'un patró professional.

  Relax, llibertat, treball en equip, natura... Amb un creuer pots gaudir tant prenent un refresc a una caleta de la Costa Brava fins a una regata amb més de 100 vaixells.

  Navegació en companyia d'altra gent i relacionant-te amb els que t'envolten.

  Per a qui és recomanable?

  Molt recomanable per a aquells que vulgueu embarcacions dinàmiques i sensibles. Són una molt bona elecció per a afinar les vostres habilitats com a navegants i gaudir de la velocitat en dies de fort vent.

  El Creuer va adreçat a qualsevol persona que vulgui sentir la llibertat que ofereix navegar, a aquells que vulguin navegar sols, en companyia, o amb un grup d'amics, ja sigui a la mateixa embarcació o bé en flota.

   

  Creuer         raquero

  Què cal per a navegar?

  Navegar és una activitat a l'aire lliure en el qual s'està molt en contacte amb l'aigua i el vent, i per tant, et caldrà equipar-te adequadament per a aquestes condicions. Et recomanem:

  • Una primera capa de roba esportiva i còmoda
  • Una segona capa per abrigar-te del fred (en funció de l'època de l'any)
  • Una tercera capa de roba que et protegeixi del vent i de les possibles esquitxades d'aigua. 

  On navegar?

  Trobaràs una gran xarxa de clubs i escoles per tota la costa catalana. A més a la modalitat de creuer hi ha molta gent que necessita tripulants: pregunta'ns. Consulta la secció de "on navegar".

   

  Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Si vol, pot canviar les seves preferències o ampliar aquesta informació aquí To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.

  EU Cookie Directive Module Information