Cristina Pujol finalitza desena en el Mundial ILCA 6 d’Oman

07 des. 2021

Cristina Pujol, regatista catalana i única representant espanyola, aconsegueix una desena posició en el Mundial ILCA 6, celebrat de l’1 al 6 de desembre en aigües de Mussanah, Oman. En el tram final del campionat, la sancugatina del Club Nàutic Port d'Aro, gràcies a un primer i dos quarts, va arribar a acariciar el podi.

 

Pujol ha declarat que “Desafortunadament aquest últim dia no ha estat el millor de la setmana. Em quedo amb ganes de més per descomptat, però estar entre les 10 millors del món és tot un orgull i estic feliç per això. Estic encantada amb l'organització. Dormir i tenir el vaixell a prop és el millor per a competir. Tota la gent d’Oman ha estat molt amable i tant de bo hi hagués més regates així. Voldria felicitar la nova campiona del món i agrair el suport de les federacions i dels meus seguidors, que han seguit el dia a dia d'aquest Mundial des de casa”.

 

La victòria se l’ha emportat la belga Emma Plasschaert, seguida de la polonesa Agata Barwinska, amb els mateixos punts que la belga, i de la lituana Viktorija Andrulyte. L'actual campiona olímpica Anne-Marie Rindom aconsegueix un quart lloc.

 

Aquest ha estat el primer campionat internacional de nivell que s’emmarca dintre del cicle olímpic París 2024. Hi han participant un total de 64 regatistes de 32 països d’arreu del món

 

RESULTATS FINALS CAMPIONAT MUNDIAL 2021 ILCA 6 FEMENÍ

 

1– Emma PLASSCHAERT (BEL)

2 – Agata BARWINSKA (POL)      

3 – Viktorija ANDRULYTE (LTU)

10- Cristina Pujol (ESP)