El CM Montgat inicia les obres de les noves instal·lacions

23 des. 2021

El Club Marítim Montgat, amb 33 anys d’història, ha iniciat aquest passat mes de novembre les obres de les noves instal·lacions. Les obres estan previstes que finalitzin el pròxim mes de juny, amb l’inici de la temporada d’estiu.

Amb aquesta renovació de les seves instal·lacions, el club passarà de tenir unes instal·lacions basades en mòduls prefabricats, costruïts l’any 1988, a un edifici propi completament modern que donarà resposta a les necessitats actuals dels més de cent socis i sòcies del club, així com els més de mil navegants que reben a la seva escola de vela, l’Escola del Mar. L’edifici se situarà just a sota de la nova plaça del remodelat Passeig Marítim de Montgat. 

El president de l’entitat, Albert Soler, en una entrevista al diari l’Esportiu Maresme, ha destacat que “tot i ser històricament un poble que mira molt al mar, el jovent d’avui dia n’estava una mica desconnectat. Vam voler tornar a apropar el mar als més joves, fer activitats i cursos” i que “hi ha hagut un gran canvi des que està present l’Escola de Mar, ara hi ha molta vida. Ha ajudat a impulsar també que hi hagi més vaixells i, òbviament, més joves amb ganes de navegar”

La voluntat del president i de la junta directiva és impulsar totes les seccions (vela, windsurf, caiac, pesca i pàdel), mirant al futur amb entusiasme perquè la vela continuï sent una part important de la vida de Montgat.