EL RCNB organitza la Mediterranean Spring Cup de J70

Creuer
24 març 2023
Font: RCNB

El divendres 24 de març inicia la Mediterranean Spring Cup per a vaixells de la classe J70 organitzada pel Real Club Nàutic de Barcelona i el Real Club Nàutic de Palma. Les proves se celebraran en aigües de Barcelona i de la Badia de Palma. 

De març a abril se celebrarà la Mediterranean Spring Cup unint els Clubs de Barcelona i Palma amb intenció de seguir el calendari de competicions de totes dues ciutats. El primer acte se celebrarà a Barcelona i el segon i tercer a Palma. El segon acte coincidirà amb el Trofeu Princesa Sofía, després el mes de maig a Barcelona s'unirà en el mateix esdeveniment la Copa d'Espanya i el Campionat de Catalunya de la classe J70, del 19 al 21 de maig. Una setmana més tard, del 25 al 28 de maig, serà el prestigiós Trofeu Conde de Godó que enguany compleix el seu 50è aniversari, i es preveu que serà un dels grans esdeveniments esportius i socials de la ciutat Comtal.

La Mediterranean Spring Cup dona seguiment a la Barcelona Winter Sèries que se celebra en el Real Club Nàutic de Barcelona d'octubre a febrer, i que compta amb una consolidada flota i un nivell cada vegada més alt a causa de la igualtat entre tots els equips, per la qual cosa la diversió i la competitivitat estan servides. 

La competició consta de tres actes amb 36 proves programades, 4 per dia, de les quals serà necessari completar almenys 6 perquè pugui atorgar-se el títol de vencedor de la J70 Mediterranean Spring Cup 2023.

Dates:

· Acte 1: 24,25 i 26 de març de 2023, RCN Barcelona.

· Acte 2: 31 de març, 1 i 2 d'abril de 2023 (Trofeu Princesa Sofía), RCN Palma.

· Acte 3: 21,22 i 23 d'abril de 2023, RCN Palma.

https://springmediterraneancupj70.com/