III Concurs Internacional de fotografia MedFoto

24 març 2023
Font: CN l'Escala

El MedFoto és un concurs obert tant a professionals com a aficionats a la fotografia i, sota la temàtica del mar i les persones, proposa recollir imatges de totes les seves vessants: des del paisatge a la vida marina, al que passa sobre i sota la seva superfície i també és obert tant a les activitats nàutiques esportives com professionals.

La tercera edició del MedFoto repartirà prop de 4.000 € de premis en metàl·lic entre els i les autores guanyadors/es de les diferents categories.

  • Període d’inscripció: 1 d’abril a 15 de maig de 2023
  • Organitza: Fundació Alive i Club Nàutic l’Escala
  • Web del concurs

El MedFoto és una iniciativa que neix de la col·laboració entre el Club Nàutic l’Escala i la Fundació Alive, amb el suport de l’Ajuntament de l’Escala i té per objectiu posar en valor la fràgil relació entre les persones i el mar, així com donar a conèixer els valors naturals de l’entorn marí i fomentar l’actitud responsable de tots els agents que operen en el món marí i del públic en general. Amb la recollida i la difusió del material visual del concurs, el concurs treballa per contribuir al coneixement i la preservació del medi marí.

MEdFoto