Jordi Xammar, nou soci esportiu del Reial Club Nàutic de Barcelona

22 març 2023
Font: RCNB

El medallista olímpic català Jordi Xammar ha rebut la benvinguda per part del president del Club, Jordi Puig, com a nou soci representant el RCNB. Xammar, natural de Barcelona, es va iniciar en el món de la vela des de molt petit, el regatista català va anar avançant fins a aconseguir diverses medalles en els Campionats Mundials de 470, i també en l'àmbit europeu. Representant a Espanya en els Jocs Olímpics de Rio el 2016, va assolir una meritòria dotzena posició, però el gran moment de reconeixement a la seva carrera va ser a Tòquio 2020, on va sumar el bronze en 470 per a Espanya, al costat del seu company Nicolás Rodríguez.

Jordi Xammar també va estar des de l'inici en el projecte espanyol en SailGP, al volant del F50 Victoria des de març de 2022, ara, després dels canvis anunciats el mes de febrer passat, Jordi Xammar se centrarà totes les seves energies a preparar el cicle olímpic de cara a París 2024.

El medallista olímpic català se centra en aconseguir plaça per a París 2024

Jordi porta un any navegant en el 470 mixt al costat de la seva companya Nora Brugman, junts van assolir ser subcampions del món i d'Europa. L'objectiu ara és obtenir plaça per als Jocs Olímpics i una vegada allí lluitar per una nova medalla.