La Festa de la Vela Catalana 21/22 ja té data!

12 gen. 2022

Tenim el plaer d’anunciar-vos que la Festa de la Vela Catalana està de camí per guardonar els èxits esportius i socials d’aquesta temporada. Serà el pròxim 24 de febrer a les 20h i, com també va ser l'edició 20/21, la Festa se celebrarà en format digital a través de les xarxes socials de la Federació per evitar una gran concentració de persones i, d'aquesta manera, frenar la propagació de la Covid-19. Posteriorment a la Festa, cada club serà l’encarregat, si ho desitja, de lliurar els diferents premis que rebran.

Com cada any, es premiaran els campionats de Catalunya, d’Espanya, Europeus i Mundials que els i les nostres regatistes han assolit durant aquesta temporada. També es lliuraran les diferents veles de platí, or, argent i bronze als clubs per la seva gran feina; es reconeixerà la tasca de totes aquelles persones que han destacat per les seves activitats en favor de l’esport de la vela; i es posaran en valor tots aquells projectes socials realitzats pels clubs, les escoles de vela i les entitats que hi han col·laborat.

A més a més, com a colofó, s’escollirà al i la Millor Navegant del 2021, un premi que decidiran per votació popular els clubs i els/les professionals de la Vela Catalana. Cal recordar que els vencedors de l’edició passada van ser l'Àlex Muscat (CN Garraf) i la Nora Garcia (CN el Masnou). 

Pròximament, anunciarem el llistat de guanyadors i guanyadores, així com els nominats i nominades a Millor Navegant.