Només falta una setmana per la Festa de la Vela Catalana

27 gen. 2021

Seguint les recomanacions i complint amb les restriccions arran de la pandèmia de la Covid-19, el pròxim 3 de febrer a les 19h, la Federació Catalana de Vela celebrarem, de manera virtual per les nostres xarxes socials, una nova edició de la Festa de la Vela. En aquest acte, es reconeixerà la gran tasca que fan els clubs catalans, els èxits del conjunt de la Vela Catalana i es descobriran els millors navegants de l'any. 

Com cada any, es premiaran els campionats de Catalunya, d’Espanya, Europeus i Mundials que els i les nostres regatistes han assolit durant aquesta temporada. També es lliuraran les diferents veles de platí, or, argent i bronze als clubs per la seva gran feina; es reconeixerà la tasca de totes aquelles persones que han destacat per les seves activitats en favor de l’esport de la vela; i, com a colofó, es presentaran al i la Millor Navegant del 2020, un premi que decidiran per votació popular els clubs, els professionals i els esportistes de la Vela Catalana.

Les nominades i nominats a Millor Navegant del 2020 són: Cristina Pujol (CN Port d'Aro), Nora Garcia (CN El Masnou) i Natàlia Via-Dufresne (CN El Masnou) en categoria femenina; i Jordi Xammar (CN Garraf), Àlex Muscat (CN Garraf) i Florian Trittel (CN El Balís) en categoria masculina. 

Els clubs seran els encarregats de celebrar, durant el transcurs d'aquesta temporada, un acte a les seves instal·lacions per lliurar els diferents guardons de la Festa de la Vela Catalana. 

L'acte es podrà seguir en directe el dimecres 3 de febrer a les 19h pel Facebook, Instagram o Canal de Youtube de la Federació.

Podeu consultar la Relació de Premiats i el procediment per votar al i la Millor Navegant del 2020 entrant al web de la Festa de la Vela Catalana.

Us hi esperem!!!