Trittel i Botín, campions d’Europa de 49er!

11 jul. 2022
Florian Trittel i Diego Botín es proclamen campions d'Europa de 49er en aigües d'Aarhus, Dinamarca.
 
El format d'aquest campionat era Open i hi han participat els millors equips del món. Aquest fet ha permès veure el veritable potencial dels espanyols i, sense cap mena de dubte, han presentat la seva candidatura per a lluitar per tot en els Jocs Olímpics de París 2024
 
Trittel i Botín arribaven a les finals de l'Europeu en primera posició, però un 12 en la primera prova els relegava a la segona posició, a tan sols 3 punts de l'or, que virtualment estava en mans de l'equip neerlandès format per Lambreix y van de Werken. En la segona prova s'han revifat i amb un primer s'han tornat a col·locar líders a falta de la Medal Race, amb 11 punts d'avantatge sobre els segons. En la prova decisiva, l'equip espanyol s'ha dedicat a vigilar molt de prop als holandesos per assegurar-se la medalla d'or. Han finalitzat vuitens a la Medal Race. 
 
Al finalitzar el campionat, el regatista del Club Nàutic El Balís ha declarat "Campions d'Europa, ha estat una mica inesperat. L'objectiu òbviament era estar en el més alt i l'hem aconseguit. Ens dona molta confiança per a seguir en aquest camí i corrobora que estem en la línia que toca. Gràcies a tothom que ens ha donat suport des de casa i aquí en Aarhus. Estem molt contents".
 
Enhorabona a tots dos!