El CN Vilassar organitza la final de la ROLEX TP52 World Championship!

Creuer
30 ag. 2023
Font: CN Vilassar de Mar

Del 21 al 26 d’agost va tenir lloc a Marina Vela Barcelona la final de la ROLEX TP52 WORLD CHAMPIONSHIP BARCELONA 2023, on el Club Nàutic de Vilassar de Mar ha sigut el Club organitzador de la regata.

Després de dues jornades inicials fallides que van impedir competir en aigües de Barcelona per falta de vent en l'arrencada de la Rolex TP52 World Championship  2023, el Comitè de Regata dirigit per l'alacantina María Torrijo va aconseguir  concentrar vuit proves en els tres últims dies de competició. Cinc equips van  obtenir victòries parcials al llarg de la setmana com a prova de la gran igualtat  entre la flota de les 52 SUPER SÈRIES.

L’última jornada es va disputar en una gran final a dos assalts que van decidir la  identitat del campió. L’escenari va canviar amb una brisa de l’est entre set i deu nusos combinada amb una mar picada que va complicar la tasca de les  tripulacions.

L’equip alemany Platoon va assolir el seu tercer títol mundial al tram final de la  competició després de protagonitzar una emocionant remuntada en els últims  metres de la regata final de la Rolex TP52 World Championship 2023. A bord del  Platoon van competir els espanyols Jordi Calafat, Javier de la Plaza i Victor Mariño.

L’últim dia de competició l’equip de regatistes d’Optimist del Club Nàutic de Vilassar de Mar va poder participar en una jornada de sostenibilitat i recollida de  residus i van poder conèixer les embarcacions i les flotes de les super series.

El Club Nàutic de Vilassar de Mar comenta que “estem molt orgullosos d’haver pogut organitzar aquest esdeveniment esportiu internacional amb tan renom a  nivell mundial”.