El RCNB organitzarà l´ORC Double Handed European Championship 2023

Creuer

01 feb. 2021
Font: RCNB

L’Offshore Classes and Events Committee de l’ORC ha assignat l’organització de l'ORC DOUBLE HANDED EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2023 al Reial Club Nàutic de Barcelona

Tant per l’ORC com pel RCNB la classe Double Handed és una modalitat de creuer estratègica que està tenint un creixement molt important arreu del món en els últims anys, aquest motiu i la realitat de tenir una amplia i consolidada flota d’embarcacions amb tripulació reduïda ens ha animat a sol·licitar l’organització d’aquest esdeveniment.

L’ORC a les seves sessions de novembre de 2020 i gener 2021 l’ORC ha establert els formats dels campionats de DH i ha assignat les seus dels tres pròxims esdeveniments d’aquesta modalitat.

L’any 2021 se celebrarà el primer campionat ORC DOUBLE HANDED EUROPEAN CHAMPIONSHIP al Hellenic Offshore Racing Club d’Atenes, Grècia, entre els dies 4 i 10 de juliol i l’any 2022 la seu serà el Royal Swedish Yacht Club a Estocolm, Suècia. La celebració de la tercera edició de l’ORC DOUBLE HANDED EUROPEAN CHAMPIONSHIP tindrà lloc en aigües de Barcelona el setembre del 2023, i les dates exactes s’anunciaran en els pròxims mesos.

La reconeguda experiència en la celebració d’esdeveniments de nivell internacional d’aquestes característiques, com el Mundial ORC 2015, les múltiples edicions del Trofeu de vela Conde de Godó i de la regata Puig Vela Clàssica Barcelona, ha estat un factor determinant a l’hora d’haver estat escollits per a dur a terme l’organització d’aquest campionat.

El Reial Club Nàutic de Barcelona està en estreta col·laboració amb el Comitè Nacional de Creuers de la RFEV, la FCV, les diferents associacions de regatistes de tripulació reduïda i l’Offshore Classes and Events Committee de l’ORC.