Prop de 80 embarcacions inscrites a la Regata Columbretes – Gran Premi Aedas Homes

Creuer

04 març 2021
Font: CN Vilanova
  • L’espectacular sortida de la flota es podrà veure dissabte 6 de març a dos quarts de nou del matí des del moll de Ponent
  • És la primera prova del calendari oficial de les competicions d’altura després de tot un any de no poder competir

La 41a edició de la Regata Columbretes – Gran Premi Aedas Homes que organitza el Club Nàutic Vilanova ha tingut un èxit d’inscripcions, 77 concretament, d’embarcacions procedents de 15 clubs de tot el litoral català. Aquesta és la primera prova del calendari oficial de regates d’altura després d’un any de restriccions a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Serà tot un espectacle veure salpar aquesta flota per la bocana del Port de Vilanova. Un bon lloc per veure aquesta sortida és l’espigó del moll de Ponent, cap a dos quarts de nou del matí, del dissabte 6 de març. La sortida oficial de la prova és a les 9 h, a una milla del Port de Vilanova.

S'han organitzat dues proves, una de llarga de 71 milles, fins a la plataforma Casablanca i tornar, puntuable pel Campionat de Catalunya de Solitaris, A-Dos, A-3 i Altura; i una de curta de 36 milles, fins al castell de Tamarit, puntuable pel Circuit Català de Regates Costaneres 2021.

El lliurament de premis tindrà lloc el diumenge a les 14 h, a l’aire lliure, però únicament amb la participació d’un representant per cada embarcació que hagi de recollir un premi.