Sant Andreu de Llavaneres corona als nous campions de Catalunya de Creuer

Creuer
15 nov. 2022

El Club Nàutic el Balís ha celebrat, de l’11 al 13 de novembre, el Campionat de Catalunya de Creuers Tripulació i la Copa Catalana de Creuer per a les categories Solitaris, Ados i Altura en aigües de Sant Andreu de Llavaneres. La regata també ha sigut puntuable pel Campionat de Catalunya de la Classe Mini 6.50

Hi han participat una seixantena d’embarcacions arribades de tot arreu de Catalunya que han disputat 3 regates de bastons pel Campionat de Catalunya i una regata costanera per a la Copa Catalana. Els regatistes han gaudit d'unes condicions de vent de llevant d’una intensitat de 12-14 nusos que baixava de força i rolava a mesura que es feia fosc.

 

Campionat de Catalunya

En classe ORC 0-1-2, la victòria ha sigut pel BLUE CARBON de Toni Guiu, del Reial Club Nàutic de Barcelona. Segona posició pel KAJSA III de Rolf Auf der Maur, del Reial Club Nàutic de Barcelona. I completa el podi el MIAJA X de Jaume Samón, del Club Nàutic el Masnou. 

En ORC 3-4-5, el DESAFINO de Miquel Colomer, del Club Nàutic Lloret de Mar, es corona campió. L’IMMENS d’Alexandre Laplaza, del Reial Club Nàutic de Barcelona, subcampió i L’OREIG de Martí Gelabert, Club Nàutic Port d’Aro, tercer.

 

 

Copa Catalana

En Solitaris, primera posició per l’XPRESS de Joel Brossa, del Club Nàutic d’Arenys de Mar. En Ados Grup 1, campionat per l’SMERIT de Tito Moure, del Club Vela Blanes. En Ados Grup 2, el COMETA de Lluis Blanchar, del Club Nàutic el Balís, es proclama campió. En Ados Grup 1 i Grup 2 unificats, l’SMERIT aconsegueix la primera posició. En Altura, el DUENDE 52 de Jacinto Rodríguez, del Club Nàutic d’Arenys de Mar, aconsegueix la victòria.

 

Campionat de Catalunya de la Classe Mini 6.50

En la prova puntuable pel Campionat de Catalunya de la Classe Mini 6.50, l’embarcació sueca PRODATA, de Witek Maleki, ha estat la guanyadora de la regata, per davant del KRISTINA II, del canari Miguel Rondón, i del LIKE CRAZY, de l’italià Massino Vatteroni, en segona i tercera posició, respectivament. El millor català ha estat el Ramon Ribera, a bord del AMUITZ, en quarta posició. 

 

Lliurament de premis

L’acte de lliurament de guardons s’ha celebrat la tarda del diumenge a les instal·lacions del Club Nàutic el Balís i ha estat encapçalat per Joan Balaguer, membre de la Junta Directiva de la Federació i president del Comitè de Creuer. 


CLASSIFICACIONS COMPLETES