Calendari de concentracions del programa Equip Català

24 nov. 2022

Pròximes concentracions de l'Equip Català:

  • ILCA 6 - Salou - 26 i 27 de novembre
  • ILCA 4 - BISC - 26 i 27 de novembre
  • ILCA 4 - Palamós - del 3 al 6 de desembre
  • TECHNO 293 - Palamós - del 6 al 9 de desembre
  • ILCA 6 - Palamós - 10 i 11 de desembre
  • Optimist - PENDENT - de l’1 al 4 de gener

El programa Equip Català, s’emmarca dintre Pla Estratègic Esportiu de la Federació, gràcies a la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, i és un dels programes de continuïtat de Tecnificació i Alt Rendiment

Un programa dirigit a les classes estratègiques infantils i juvenils, destinat a introduir i garantir una adequada càrrega d’entrenament sostinguda dels esportistes amb clara projecció d’alt nivell, evolució tècnica i compromís.

Incorpora aspectes claus com levolució esportiva, orientació i seguiment del pla de recorregut esportiu amb les classes adequades, preparació física i psicològica. 

El principals objectius del programa Equip Català són: classificar aquests regatistes per a equips nacionals, l’equip preolímpic i altres campanyes de la RFEV; Disposar de representació catalana als campionats internacionals en classes estratègiques; I agrupar els regatistes catalans de classes estratègiques de nivell destacat. 

Les classes que forman part d’aquest programa són: Optimist, Techno 293, ILCA 4, ILCA 6 i IQFoil

------------------------------------------------

Accedir a aquest programa és criteri tècnic de la Comissió Esportiva de la Federació, sempre comptant amb l’opinió dels directors esportius dels clubs. 

El regatista que forma part d’aquest programa disposa d’un seguiment i un pla d’entrenaments individualitzat, així com participar en concentracions periòdiques organitzades per la Federació a diferents seus del territori a càrrec del respectiu entrenador de cada classe. 

La Federació es fa càrrec de totes les despeses del desenvolupament d’aquest programa. Per tenir drets a aquests ajuts, és requisit indispensable acollir-se a la logística i calendari establerts; portar l’equipació de la Federació en els actes oficials dels campionats; portar en un lloc visible de l’embarcació o vela la marca Vela Catalana facilitada per la Federació; i tenir un informe positiu del Director Esportiu al respecte del compliment dels requisits anteriors. 

GUIA ESPORTIVA