Defensem la Vela

Nou procés per a presentar al·legacions per a modificar el "Reglamento General de Costas del Estado" que afecta els clubs de platja.

 

FINS AL 7 DE GENER

 

Si tu al·legues, tots hi guanyem!

Participa-hi i fes-ne difusió!

 

El passat 17 de novembre el Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico va modificar el "Reglamento General de Costas del Estado" però cap de les modificacions introduïdes dona resposta a la situació de vulnerabilitat dels clubs de la costa catalana. 

Malgrat això, aquest fet obre un procés per presentar al·legacions per modificar el reglament fins al 7 de gener. Per aquest motiu, des de la Federació, hem redactat un conjunt d’al·legacions en benefici dels clubs afectats  i de l'esport de la vela perquè, entre totes i tots els que formem part de la Vela Catalana, l'emplenem i l'enviem per correu electrònic al Ministerio. 

 

“Defensem la Vela” és una campanya promoguda per la Federació Catalana de Vela que vetlla pels interessos i drets dels clubs de platja i de port de la Vela Catalana afectats per aspectes normatius.

Totes les accions emmarcades dintre d’aquesta campanya, mitjançant estratègies conjuntes, legals i administratives, tenen per objectiu posar en valor i defensar l’impacte i el retorn de l’esport de la vela en els municipis i en el conjunt de la ciutadania. 

Aquesta campanya neix l'any 2018 i d'ençà de llavors ha fet front amb determinació tots els entrebancs jurídics i legals amb els quals s'han trobat aquests clubs, garantint que, enmig de la tempesta, sempre hi hagi un far que il·lumini el camí amb sentit comú.