Joan Domingo i Iker Mugica, plata i bronze a la Copa d’Espanya d’Optimist

02 maig 2023
Joan Domingo i Iker Mugica (tots dos del CN Cambrils) es pengen dues de les tres medalles de la Copa d'Espanya d'Optimist celebrada a Ciutadella.

Amb un total de ser proves i una meteorologia molt complicada a la final, Joan Domingo  es classificava segon de la Copa de España d'Optimist aquest dilluns 1 de maig. El  regatista del CNCB, amb aquest resultat, es classifica pel Campionat del Món, que es  celebrarà el mes de juny a Sant Pere Pescador. De la mateixa manera, i gràcies a la seva  excel·lent tercera posició, Iker Múgica s’ha classificat al Campionat Europeu, que tindrà  lloc a Grècia al mes de juliol. A més a més de l'Iker, l'Anna Renteria, regatista del Club Nàutic El Masnou, també participarà a l'Europeu.

La Copa de España de Optimist es celebrava a Ciutadella del divendres 28 d’abril i fins  dilluns 1 amb la participació de 148 regatistes de nou comunitats autònomes. Les proves  van arrencar dissabte, quan se’n van celebrar tres. Diumenge es van poder fer dues i  dilluns també dues, tot i que en l’última els regatistes van patir per tornar a terra, per la  forta pluja que va caure quan encara eren a l’aigua.