Tot a punt perquè la Cristina Pujol disputi el Mundial ILCA 6

30 nov. 2021

Des de demà i fins al dilluns 6 de desembre, l'olímpica Cristina Pujol competirà contra les millors regatistes del món en el Mundial ILCA 6 en aigües de Mussanah, Oman.

 

La sancugatina del Club Nàutic Port d'Aro ha destacat que “Les condicions que esperem en els dies de competició són les meves preferides, entre 5 i 10 nusos de vent, així que crec que m'ajudaran a estar davant i obtenir un bon resultat aquesta setmana. Estar envoltada d'algunes de les olímpiques amb els qui vaig coincidir en els Jocs Olímpics de Tòquio és un privilegi. Hi ha molt de nivell. Després de concloure els Jocs aquest estiu em vaig prendre un gran descans, però després he competit en diversos campionats perquè el que em sento ben preparada de cara a aquest Mundial."

 

Aquest és el primer campionat internacional de nivell que s’emmarca dintre del cicle olímpic París 2024. Hi participen un total de 64 regatistes de 32 països d’arreu del món. Estan programades 12 regates (2 proves per dia). 

 

Entre les participants femenines es troben algunes de les millors de la classe, inclosa la campiona olímpica a Tòquio 2020, la danesa Anne-Marie Rindom, a més de la campiona del mundial de la classe en 2018 i número dos del món, Emma Plasschaert de Bèlgica, i el podi de l'últim campionat europeu, format per Agata Barwinska (POL), Maxime Jonker (NED) i Vasiliea Karachaliou (GRE), entre altres noms destacats de la flota ILCA 6.

 

Cristina Pujol (Sant Cugat del Vallès, 1993), va finalitzar en vint-i-tresè lloc en els Jocs Olímpics de Tòquio i té en el seu haver 7 campionats d'Espanya i diversos llocs top 10 en europeus i mundials en classes Europa i Làser Radial.

 

WEB DEL MUNDIAL